Cathrine Yoga Academy
Yang Yogauddannelsen - Bliv uddannet yang yogalærer

Introduktion

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et meditativt, langsomt flow. Mens yin er det stabile, beroligende og afstressende, er yang i højere grad det aktive, bevægende og styrkende.

Yang yoga består af en række yogastillinger, som vi kender fra den traditionelle hatha yoga. De klassiske yogastillinger udføres med opmærksomhed på kroppen og åndedrættet i et roligt tempo. Hatha yoga er et udtryk for det maskuline og det feminine, varme og kulde, styrke og afspænding, sol og måne eller dag og nat. Hatha yoga er en blanding af begge energier, og derfor vil nogle hatha-stillinger være mere krævende end andre. Bagoverbøjninger er ofte mere krævende og vil frembringe varme, styrke og opløftende energi (yang), mens foroverbøjninger er mere kølende, indadvendte og beroligende (yin).

De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Stillingerne holdes ofte i flere dybe vejrtrækninger, hvor kroppens store og små muskelgrupper bliver aktiveret. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Yogauddannelsen vil klæde dig på til at kunne undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 100-timers yogalærer med speciale i yang yoga og mindfulness meditation. Yogalærerens rolle er at skabe et trygt og kærligt rum og at guide og inspirere yogaeleven til at finde indre ro og styrke.

Drømmer du om at blive yogalærer og fordybe dig i yogaens univers? 

Namasté! 

Cathrine Koefoed

Drømmer du om at blive 200 timers certificeret yogalærer?

Du kan vælge at tilmelde dig både 100 timers Yin og Yang Yogauddannelsen (Spar 3.000,- i alt). Kontakt os på info@cathrineyoga.dk, hvis du ønsker denne mulighed!

100 timers Yang Yogauddannelsen

Yogauddannelsen vil give dig et dybdegående kendskab til yogaens univers. Du vil også fordybe din egen yogapraksis. Sammen vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte og skabe plads til fordybelse. Dette vil skabe fundamentet til at finde din unikke stemme.

Indhold

 • Yang yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi 
 • Grundlæggende kinesisk medicin - yin yang teori, meridianlære og chi balancering 
 • Grundlæggende indisk filosofi - chakraer og prana balancering
 • Unikke elementer til din undervisning - udvalgte yin yogastillinger, åndedrætsøvelser, mindfulness meditation og yogafilosofi 
 • Sekvensering og tematisering*
 • Rollen som yogalærer - find din stemme, at holde et rum og at undervise autentisk
 • Yogabusiness

*Sekvensering og tematisering

 • Klassiske yang yogaklasser (hatha)
 • Klassiske yin yang yogaklasser
 • Meridian yoga - merdianbanerne
 • Chakra yoga - chakraerne
 • (...)

Modulopbygning

 • Modul 1: Den fysiske krop
 • Modul 2: Den energetiske krop
 • Modul 3: Den mentale krop + certificering

Datoerne

Uddannelsen består af 12 x uddannelsesdage (i dagstimerne), online yoga samt fordybende hjemmeopgaver. 

KBH - Start: 30. maj 2022 (7 pladser)

 • Modul 1: 30/05/22-02/06/22
 • Modul 2: 20/06/22-23/06/22
 • Modul 3: 30/06/22-03/07/22

Aarhus - Start: 25. august 2022

 • Modul 1: 25/08/22-28/08/22
 • Modul 2: 29/09/22-02/10/22
 • Modul 3: 03/11/22-06/11/22
TILMELD KBH - Start: 30. maj 2022 (Depositum) → TILMELD AARHUS - Start: 25. august 2022 (Depositum) →

Din investering

DKK 18.000,-

*Spar 1.000 kroner inden d. 1. okt. 2021.

Inklusiv

 • 12 x dybdegående uddannelsesdage
 • Den ultimative Yang Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga ONLINE – Online yoga og meditation mindfulness
 • Certificering (Praktisk eksamen)
 • Sunde snacks, te og kaffe

Eksklusiv

 • Overnatninger og frokost

Optagelse

 • Alle kan deltage.

Betingelser

 • Tilmeldingen er bindende. 
 • Certificering kræver 100 % deltagelse. Hvis du bliver syg, vil du få en ekstra skriftlig opgave (maks 20 % fravær).
 • Certificering kræver beståelse af praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000,-

Spørgsmål

TILMELD KBH - Start: 30. maj 2022 (Depositum) → TILMELD AARHUS - Start: 25. august 2022 (Depositum) →

"Yin yogauddannelsen 2020 har været helt fantastisk! Cathrine har en helt særlig evne til at få en til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En super professionel, dygtig og nærværende lærer, med meget meget stor viden og passion. Ydermere har vi fået den vildeste yoga manual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalære. Hvis du går med tankerne om at blive yogalære, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine. Eller måske du trænger til ro og tid til dig selv, så er hendes onlineunivers det helt rigtige sted. Jeg sidder med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen."

- Amanda Vester Villumsen

Cathrine Koefoed – Grundlægger af Cathrine Yoga® Academy, uddannelsesleder samt hovedunderviser

"Min mission er at skabe ro i sindet og livsglæde. Vores yogarejser er UNIKKE - den ultimative selvforkælelse for sjælen."

Cathrine er yogalærer og indehaver af Cathrineyoga.dk - Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra Copenhagen Business School. Sammen med hendes partner, Tommy, er hun medejer af Cathrine Yoga TRAVEL og kendt for anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien, Sverige, Samsø & Møn. Hun er desuden indehaver af Cathrine Yoga ONLINE - en selvkærlig medlemsside med online yogaklasser, meditationer og mindfulness.

På yogauddannelserne vil du også blive præsenteret for udvalgte gæstelærere, som brænder for deres unikke speciale.  

Over 100 5-stjernede anmeldelser

Lyt til de første 10 minutter af denne DR-podcast fra Kejser “Send hjernen på sommerferie med meditation”, hvor Ole Storgaard fortæller om sine transformerende oplevelser på et af vores Yoga Retreats på Bali!

Sissel Hammershøi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg drømmer mig tilbage til den mest fantastiske Yoga rejse med Cathrine og de 16 andre skønne yogier på Sri Lanka. Hvis du skal give dig selv den bedste gave, så vil jeg klart anbefale en af Cathrines yoga rejser. Det var 10 dage med fantastisk Yin og Yang yoga – for både krop og sjæl. Jeg formåede at komme helt ned i tempo og finde ro og balance på vejen. Jeg er blevet afhængig af yoga efter rejsen - særligt Yin yoga har fået en ny plads i mit liv.
Cathrines undervisning er nærværende og kærlig, og hun formår at skabe den skønneste stemning. Sri Lanka som rejsedestination var også helt fantastisk med den mest frodige natur og vilde dyreliv – som gav et lydmæssigt baggrundstæppe ud over det sædvanlige. Tak for denne gang og på gensyn."

Lone Flak Andersen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg har i januar været på yogaretreat på Sri Lanka med Cathrineyoga og jeg har stadig svært ved at få armene ned igen. Det var den skønneste oplevelse og jeg fortæller glad og gerne om det til alle og enhver ❤️ Vi lavede yoga 2 gange dagligt i lækker yogasal med masser af dyrelyde udenfor. Cathrines yogaundervisning er i topklasse, rolig og nærværende og der er plads til alle uanset skavanker. Hun er god til at komme med forslag til andre måder at lave et stræk på, hvis man ikke lige kan gøre det som vist. Der var hver dag små opgaver med at skrive i sin tranformationsdagbog. En god måde at reflektere på. Jeg fik mod på at gå i gang med yoga igen efter en pause og har nu yogamåtten liggende på stuegulvet, hvor den benyttes hver morgen. Sidst men ikke mindst skal samværet med 16 dejlige medkursister ikke glemmes. Alt i alt en fuldstændig fantastisk tur. Tak for det."

Janni Junker Rasmussen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg har 3 gange været med Cathrine på yoga retreats - Bali, Zanzibar og senest Møn - og det er bestemt ikke sidste gang. Cathrine er en utrolig dygtig og kompetent yogalærer der hjertevarmt og roligt guider dig igennem yogaen - både yang yoga, yin yoga og yoga nidra - og efter et par dage i selskab med Cathrine og hendes yoga kan man mærke hvordan kroppen og sindet er mere i ro og balance. Tusind tak for nogle skønne ture 🙏☀️ Jeg kan varmt anbefale alle at tage med Cathrine på en yogarejse."

Ole Storgaard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.“

“Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed”

Christina Cecilia Holfort ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer. Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem. Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk."

 "Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv❤️" - Lillian Rosenkrands Bergstedt

"Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden." - Mette Beyer Blom Rasmussen

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG 💚" - Annette Møller

"Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne." - Monica Sørensen

"Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine." - Lisbeth Skafte

"Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine du skaber ro. Namaste." - Mette Heerwagen Abrahamsen

"Cathrine er en fantastisk lærer." - Britt Petersen

 "Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. tak for det! <3 Namasté." - Maria Stoltz Børnsen-Dumont

"Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det!  Namasté." - Josefine Tandberg Dalsgaard

"Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet." - Katja Hamalainen

Læs flere fremragende anmeldelser på vores Facebookside - Cathrineyoga >>

Gør ligesom 28.000+ andre! Følg @Cathrineyoga på Instagram og få inspiration til et selvkærligt liv.