Cathrine Yoga ACADEMY
Yin Yogauddannelse - Bliv Yin Yogalærer

Introduktion

Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-5 minutter. Den klassiske yin yoga handler bl.a. om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Praksissen bygger på traditionel kinesisk medicin, hvor stillingerne er designet til at balancere yin og yang samt stimulere kroppens meridianbaner og skabe et frit energiflow. Yin yoga er med andre ord selvhealing eller akupunktur uden nåle.

Yin er det feminine, passive og blide, mens yang er det maskuline, aktive og hårde. Det betyder, at yin-stillingerne skaber en følelse af jordforbindelse i krop og sind, mens yang-stillingerne skaber en følelse af energi og glæde.

Yin yoga hjælper dig med at give slip på fysiske, energetiske og mentale spændinger og blokeringer og virker beroligende på krop og sind. Når du laver yin yoga, aktiveres det parasympatiske nervesystem, som er kroppens ”bremse”. For at bringe blidhed og blødhed ind i stillingerne er det vigtigt, at du selv mærker efter og placerer dig i stillingerne, så det føles rart for dig.

Yin yoga bygger nemlig også på den funktionelle tilgang, og fordi vi alle er bygget forskelligt anatomisk, fysiologisk og psykologisk, skal stillingerne også tilpasses til vores unikke kroppe og sind. Der er intet facit – og så længe, du mærker strækket i fokusområdet, og det føles rart og blidt, ligger du korrekt på din unikke måde i stillingen.

Drømmer du om at blive yin yogalærer og fordybe dig i yin yogaens blide univers? 

Namasté! 

Cathrine Koefoed

Yin Yogauddannelse

Yin Yogauddannelsen vil give dig et dybdegående kendskab til yin yogaens univers. Du vil også fordybe din yin yogapraksis egen hver morgen og eftermiddag.

Sammen vil vi skabe et trygt og kærligt space, hvor vi kan støtte og skabe plads til fordybelse. Dette vil skabe fundamentet til at finde din unikke stemme.

Indhold

 • Yin yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi 
 • Grundlæggende kinesisk medicin - de 5 elementer, yin yang teori, meridianlære og chi balancering 
 • Grundlæggende indisk filosofi - chakraer og prana balancering
 • Unikke elementer til din undervisning - åndedrætsøvelser, mindfulness, meditation og yogafilosofi 
 • Sekvensering og tematisering*
 • Rollen som yogalærer - find din stemme, at holde et space og at undervise autentisk
 • Yogabusiness (2 timer)

*Sekvensering og tematisering

 • Meridian yin yoga - de 12 merdianbaner
 • Chakra yin yoga - de 7 chakraer
 • Mindful yin yoga - de 8 attituder
 • (...)

Datoerne

Uddannelsen består af 12 x uddannelsesdage (i dagstimerne), online yin yoga samt fordybende hjemmeopgaver. 

KOLDING - Start: 09. nov. 2020:

 • Modul 1: 09/11/20-12/11/20
 • Modul 2: 16/11/20-19/11/20
 • Modul 3: 23/11/20-26/11/20

KBH - Start: 01. mar. 2021:

 • Modul 1: 01/03/21-04/03/21
 • Modul 2: 19/04/21-22/04/21
 • Modul 3: 10/05/21-13/05/21

KBH - Start: 17. maj 2021 (2 PLADSER):

 • Modul 1: 17/05/21-20/05/21
 • Modul 2: 31/05/21-03/06/21
 • Modul 3: 17/06/21-20/06/21

KOLDING - Start: 24. maj 2021:

 • Modul 1: 24/05/21-27/05/21
 • Modul 2: 07/06/21-10/06/21
 • Modul 3: 24/06/21-27/06/21
TILMELD KOLDING - Start: 09. nov 2020 TILMELD KBH - Start: 01. marts 2021 TILMELD KBH - Start: 17. maj 2021 TILMELD KOLDING - Start: d. 24. maj 2021

Din investering

DKK 18.000,-

Du kan betale i op til tre rater.

Inklusiv

 • 12 x dybdegående uddannelsesdage
 • Yin Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga ONLINE – Online yin yoga, meditation og mindfulness
 • Certificering (Praktisk eksamen)
 • Sunde snacks, te og kaffe

Eksklusiv

 • Overnatninger og frokost

Optagelse

 • Alle kan deltage - yogaelever, yogalærere og andre sundhedsinteresserede

Betingelser

 • Tilmeldingen er bindende.
 • Ved aflysning vil du få dit indbetalte refunderet.
 • Certificering kræver 100 % deltagelse. Hvis du bliver syg, vil du få en ekstra skriftlig opgave (maks 20 % fravær).
 • Certificering kræver beståelse af praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000,-
TILMELD KOLDING - Start: 09. nov 2020 TILMELD KBH - Start: 01. marts 2021 TILMELD KBH - Start: 17. maj 2021 TILMELD KOLDING - Start: d. 24. maj 2021

Cathrine Koefoed – Grundlægger af Cathrine Yoga® Academy, uddannelsesleder samt hovedunderviser

Cathrine Koefoed er yogalærer og indehaver af Cathrineyoga.dk - Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun er uddannet inden for yin, yang, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra Copenhagen Business School. Sammen med hendes partner, Tommy, er hun medejer af Cathrine Yoga TRAVEL og kendt for anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien, Sverige, Samsø & Møn. Hun er desuden indehaver af Cathrine Yoga ONLINE - en selvkærlig medlemsside med online yogaklasser, meditationer og mindfulness.

"Min mission er at skabe ro i sindet og livsglæde. Vores yogarejser er UNIKKE - den ultimative selvforkælelse for sjælen."

Over 100 5-stjernede anmeldelser

Lyt til de første 10 minutter af denne DR-podcast fra Kejser “Send hjernen på sommerferie med meditation”, hvor Ole Storgaard fortæller om sine transformerende oplevelser på et af vores Yoga Retreats på Bali!

Sissel Hammershøi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg drømmer mig tilbage til den mest fantastiske Yoga rejse med Cathrine og de 16 andre skønne yogier på Sri Lanka. Hvis du skal give dig selv den bedste gave, så vil jeg klart anbefale en af Cathrines yoga rejser. Det var 10 dage med fantastisk Yin og Yang yoga – for både krop og sjæl. Jeg formåede at komme helt ned i tempo og finde ro og balance på vejen. Jeg er blevet afhængig af yoga efter rejsen - særligt Yin yoga har fået en ny plads i mit liv.
Cathrines undervisning er nærværende og kærlig, og hun formår at skabe den skønneste stemning. Sri Lanka som rejsedestination var også helt fantastisk med den mest frodige natur og vilde dyreliv – som gav et lydmæssigt baggrundstæppe ud over det sædvanlige. Tak for denne gang og på gensyn."

Lone Flak Andersen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg har i januar været på yogaretreat på Sri Lanka med Cathrineyoga og jeg har stadig svært ved at få armene ned igen. Det var den skønneste oplevelse og jeg fortæller glad og gerne om det til alle og enhver ❤️ Vi lavede yoga 2 gange dagligt i lækker yogasal med masser af dyrelyde udenfor. Cathrines yogaundervisning er i topklasse, rolig og nærværende og der er plads til alle uanset skavanker. Hun er god til at komme med forslag til andre måder at lave et stræk på, hvis man ikke lige kan gøre det som vist. Der var hver dag små opgaver med at skrive i sin tranformationsdagbog. En god måde at reflektere på. Jeg fik mod på at gå i gang med yoga igen efter en pause og har nu yogamåtten liggende på stuegulvet, hvor den benyttes hver morgen. Sidst men ikke mindst skal samværet med 16 dejlige medkursister ikke glemmes. Alt i alt en fuldstændig fantastisk tur. Tak for det."

Janni Junker Rasmussen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg har 3 gange været med Cathrine på yoga retreats - Bali, Zanzibar og senest Møn - og det er bestemt ikke sidste gang. Cathrine er en utrolig dygtig og kompetent yogalærer der hjertevarmt og roligt guider dig igennem yogaen - både yang yoga, yin yoga og yoga nidra - og efter et par dage i selskab med Cathrine og hendes yoga kan man mærke hvordan kroppen og sindet er mere i ro og balance. Tusind tak for nogle skønne ture 🙏☀️ Jeg kan varmt anbefale alle at tage med Cathrine på en yogarejse."

Ole Storgaard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.“

“Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed”

Christina Cecilia Holfort ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer. Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem. Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk."

 "Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv❤️" - Lillian Rosenkrands Bergstedt

"Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden." - Mette Beyer Blom Rasmussen

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG 💚" - Annette Møller

"Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne." - Monica Sørensen

"Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine." - Lisbeth Skafte

"Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine du skaber ro. Namaste." - Mette Heerwagen Abrahamsen

"Cathrine er en fantastisk lærer." - Britt Petersen

 "Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. tak for det! <3 Namasté." - Maria Stoltz Børnsen-Dumont

"Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det!  Namasté." - Josefine Tandberg Dalsgaard

"Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet." - Katja Hamalainen

Læs flere fremragende anmeldelser på vores Facebookside - Cathrineyoga >>

Gør som 25.000+ andre! Følg vores eventyrlige yogarejser på Instagram @cathrineyoga >>